Uit ervaring is gebleken dat een 9 daagse vakantie, met intensieve begeleiding, snel resultaat oplevert. De omgeving, alleen de geluiden uit de natuur, werkt al kalmerend. In deze dagen gaan we inspanning en ontspanning afwisselen door middel van diverse disciplines. Fysiek bezig zijn, waardoor je hoofd even vakantie krijgt. Elke dag wordt er begonnen met sport en ontspanningsoefeningen.

In de loop van de dag wisselen we dan begeleide meditatie en gesprekken af met heerlijk biologisch eten, ontspannen, wandelen en niets doen. Ook blijkt dat er veel gelachen word. Totale tijd voor jezelf, want het zijn vaak de perfectionisten en pleasers die vast lopen.

Reacties achteraf geven aan dat ze thuis beter grenzen kunnen aangeven, groter gevoel voor eigenwaarde. Oftewel nieuw emotioneel gereedschap om het leven te beleven, en beter te functioneren in werksituaties.

  • Aitze Bouma, all-round CIOS sportinstructeur, sportmasseur, ex-profvoetballer o.a. bij Ajax, entrepeneur en eigenaar van Quinta do Cashalhal.
  • Lidia Hofma, al ca 25 jaar gecertificeerd Rosen-Methode behandelaar, Boeddhistisch psychologe, meditatie instructeur, waarbij ze nu haar eigen vorm ontwikkeld heeft gebaseerd op diverse spirituele richtingen o.a. Bentinho Massaro.
  • Gon Bouma, die een ieder in de watten legt, verzorgd en verrukkelijk kookt (en laten we vooral haar Amsterdamse humor niet vergeten).

Het retreat

Dit alles vind plaats op Quinta do Cascalhal in Noord Portugal.

Van 10 t/m 18 sept, organiseren wij dit exclusieve, kleinschalige, Kom tot jezelf retreat Minimaal 4 personen en maximaal 6 personen.

Volpension, alle maaltijden en drankjes (non-alcoholisch). Verblijf in luxe safaritenten waarbij er 2 personen per tent zijn met ieder een eigen kamer. Of verblijf in het super de luxe appartement. Vervoer van en naar luchthaven, indien er op de 10e en de 18e met transavia gevlogen wordt. Gehele dag begeleiding van Aitze en/of Lidia Hofma

Kosten: €1495 in gedeelde tent, €1695 in het apartement. Tevens bestaat er mogelijkheid om dit programma op inividuele basis te boeken, prijsopgave, op te vragen.

Vragen of reserveren?

Neem gerust contact op!